News Flash:

Noul test care provoaca senzatii in mediul virtual – Unde sta ascunsa litera „O”?

28 Iulie 2017
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
litera
Tuturor ne place sa ne amuzam si chiar sa ne relaxam putin prin intermediul testelor online. Aceasta noua aparitie de pe internet are scopul de a testa viteza noastra de reactie si intensitatea de concentrare asupra imaginii prezentate. Tu cat de rapida crezi ca esti?
Priveste cu mare atentie imaginea de mai jos si vezi cat de repede reusesti sa gasesti cele doua litere „O” care s-au strecurat intre toate literele „Q”:
Testul prezinta doua chenare alcatuite din mai multe litere „Q”, in fiecare chenar fiind foarte atent plasata si cate o litera „O”, iar scopul acestuia este acela de a te ajuta sa descoperi la ce nivel se situeaza capacitatea ta de concentrare.
Specialistii au descoperit ca acele persoane care nu sunt atente in proportie de 100% la acele randuri care contin litera „Q” si sunt distrase de figurina cu acel baiat din partea dreapta au un nivel redus de concentrare.
La o facultate localizata in Londra, cercetatorii au descoperit ca acele persoane care nu reusesc sa abstractizeze figurina amplasata in partea dreapta a celor doua chenare manifesta simptome care sunt asociate cu ADHD, aceasta fiind o tulburare hiperactiva cu deficit de concentrare si atentie asupra detaliilor.
In cazul persoanelor ce reusesc sa gaseasca imediat literele „O” din cele doua chenare, acestea tind sa aiba o putere de concentrare foarte dezvoltata.
Acest joc de concentrare incepe sa fie din ce in ce mai testat, in special de acele persoane care sunt curioase sa vada cum stau la acest capitol si la capitolul „atentie la detalii”…

Mai jos poți vedea rezultatul testului, însă nu înainte de a-l rezolva de una singură!
Tu cum crezi că te-ai descurcat?

rezultat test litera O


amuzam litera o litera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004515 (s)