News Flash:

Noua masina a Simonei Halep te va lasa masca! Pe ce a dat Simona Halep mai mult de jumatate de milion de euro - FOTO

12 Iulie 2017
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
masina

In cadrul parteneriatului cu Mercedes-Benz România, Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet pe parcursul sezonului cald 2017.


Parteneriatul a debutat în primăvara acestui an cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé. Pe durata colaborării de durată cu Mercedes-Benz România, vedeta tenisului românesc feminin va avea la dispoziție o suită de modele Mercedes-AMG.

 

“Sunt foarte încântată de acest parteneriat și mă bucur să am parte de susținerea Mercedes-Benz România în acest an important, atât pentru mine, cât și pentru Mercedes-AMG. Îmi doresc ca aniversarea a jumătate de secol de existență AMG să fie una memorabilă și, continuând tradiția sportivă a grupului, să realizăm cât mai multe performanțe împreună,” a declarat Simona Halep.

Parteneriatul marchează aniversarea a 50 de ani de excelență și performanțe sportive specifice Mercedes-AMG.


Modelul Mercedes-AMG S 63 4MATIC are un motor biturbo V8 AMG de 5,5 litri şi dezvoltă 576 CP. Modelul AMG accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde şi are viteza limitată electronic la 250 km/h. Preţul de vânzare al unui Mercedes-AMG S 63 4MATIC în România este de aproximativ 190.000 euro.

 

Pasiune pentru condus
Printre pasiunile Simonei Halep să află la loc de cinste și condusul. Din acest motiv în garajul sportivei găsim cinci mașini de lux care depășesc jumătate de milion de euro.

Atunci când se află în țară și vrea să facă o plimbare Simona Halep poate să aleagă dintr-o listă de mașini exclusivistă: un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un Range Rover și cele mai noi achiziții – un Mercedes GLE 450 AMG și un Mercedes CLS AMG. Aceaste modele auto ne demonstrează fără echivoc că Simona Halep iubește mașinile.




 


cabriolet mercedes-amg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004821 (s)