News Flash:

Noua lege a pensiilor se afla pe agenda intalnirii dintre Dragnea si Vasilescu - surse

1 August 2018
839 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu 1

O parte din liderii PSD si ministrii social-democrati si-au programat pentru miercuri, la Parlament, intalniri cu presedintele formatiunii, Liviu Dragnea, pe fondul discutiilor din Guvern privind rectificarea bugetara si a legii pensiilor, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.
Potrivit surselor citate, premierul Viorica Dancila nu participa la discutiile programate in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, este unul din ministrii asteptati sa se intalneasca miercuri cu Dragnea, au spus MEDIAFAX surse politice. Noua lege a pensiilor, aflata in lucru la ministerul Muncii, figureaza pe agenda discutiei Dragnea - Vasilescu, potrivit surselor citate.

Intalnirile demnitarilor cu liderul PSD, care nu apar in programul oficial al ministrilor, au loc in contextul discutiilor din Guvern privind rectificarea bugetara.

Liviu Dragnea s-a intalnit si luni si marti cu ministri PSD in biroul sau din Camera Deputatilor, dar si cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu.


psd viorica dancila liviu dragnea dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005094 (s)