News Flash:

Noua colectie de toamna BAG EXPO SI EXPOMINERALIA, la IULIUS MALL

30 August 2016
1374 Vizualizari | 0 Comentarii
Bag Expo Expo Mineralia
Pasionati de accesorii? Saptamana aceasta, clientii Iulius Mall sunt intampinati cu noi editii ale targurilor Bag Expo si Expomineralia, care aduc in prim plan articolele must-have ale sezonului de toamna. 
Doamnele si domnisoarele vor avea nenumarate motive de shopping, pentru ca la Iulius Mall Timisoara se desfasoara, de marti pana duminica, 30 august – 4 septembrie 2016, noi editii ale targurilor Bag Expo si Expomineralia. La demisol, se reinstaleaza universul accesoriilor, de unde clientele isi pot alege cat de multe genti isi doresc. Aceasta editie prezinta colectia de toamna, astfel incat pot opta pentru modele care sa dea personalitate garderobei lor in noul sezon. Pentru cei care vor sa mai profite de zilele cu vreme calda vor fi si reduceri la o selectie de modele de genti de vara. Iar pentru ca se apropie inceputul noului an scolar, copiii si parintii gasesc la Bag Expo rucsaci si genti pentru toate preferintele, incapatoare, comode si in culori vesele. Bag Expo reuneste aproximativ 6.000 de articole: plicuri elegante, genti casual sau sport, genti pentru plaja, posete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri cu cristale Swarovski, trollere si genti de voiaj, serviete si diplomate, rucsaci, borsete, genti pentru laptop, portofele, curele si multe altele. 
In paralel, la demisolul Iulius Mall, cei pasionati de pietre pretioase si semipretioase, prezentate sub forma de bijuterii sau de obiecte de decor, vor descoperi piese deosebite la Expomineralia. Vor gasi peste 150.000 de bijuterii, accesorii, decoratiuni si alte obiecte lucrate cu maiestrie, din minerale aparte. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mina, geode, cristale, lemn, pietre pretioase si semipretioase, care provin din peste 50 de tari ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme si culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor. Cei pasionati vor putea afla care sunt proprietatile fiecarei pietre, ce se potriveste zodiilor si personalitatilor lor sau cum le pot influenta starea de sanatate, iar cei care vor sa isi creeze propriile accesorii, pot face asta in sectorul de workshop.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005125 (s)