News Flash:

Nou termen in dosarul in care DNA cere arestarea in lipsa a lui Ghita in cazul Hidro Prahova

22 Iunie 2017
946 Vizualizari | 0 Comentarii
ghita 1 56563700
Tribunalul Prahova a dat, joi, un nou termen in dosarul in care DNA Ploiesti cere emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita in cazul Hidro Prahova, fostul deputat neputand fi audiat din cauza unor probleme tehnice, dar si a lipsei interpretului.
Potrivit purtatorului de cuvant al Tribunalului Prahova, Alina Anton, fostul deputat Sebastian Ghita nu a putut fi audiat prin videoconferinta, deoarece conexiunea, care a fost initial stabilita, s-a intrerupt si nu a mai putut fi reluata.
De asemenea, a lipsit la termenul de joi interpreta desemnata sa asigure traducerea in raporturile cu autoritatile sarbe, a precizat Anton.
In aceste conditii, instanta a stabilit un nou termen in dosar pentru data de 6 iulie.

Tribunalul Prahova urma sa discute, joi, solicitarea DNA de emitere a unui mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita in dosarul Hidro Prahova si sa il audieze prin videoconferinta pe fostul deputat.
In dosarul Hidro Prahova, Sebastian Ghita este cercetat pentru coruptie alaturi de cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, de fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma si de fiul acestuia, fostul deputat PSD Vlad Cosma.
Procurorii DNA Ploiesti au inceput, in februarie 2015, urmarirea penala intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene in cadrul unui proiect derulat prin SC Hidro Prahova, firma detinuta de Consiliul Judetean Prahova. News.ro

tribunalul prahova sebastian ghita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005775 (s)