News Flash:

NOU! Tehnica de epilare inghinala care prinde tot mai mult la femei

17 Noiembrie 2015
1656 Vizualizari | 0 Comentarii
epilarea inghinala
Epilarea inghinala a reprezentat intotdeauna un subiect delicat pentru femei. Daca odata aceasta nici nu facea parte din ritualul de ingrijire personala, in prezent nu numai ca nu este omisa de nicio femeie, insa exista si modele preferate in acest sens.

Noul trend in materie de epilare inghinala este pe cat de surprinzator, pe atat de greu de inteles. Daca in urma cu ani de zile femeile nu acordau nicio minima importanta acestui aspect, astazi acestea se preocupa extrem de intens in aceasta privinta.

Modelul pe care tot mai multe femei il solicita in prezent in momentul in care ajung la cosmeticiana este cel brazilian si consta doar in epilarea liniei de bikini si mentinerea pilozitatii in rest. Cu alte cuvinte, zona pubiana ramane complet neepilata, in timp ce parul din laterale este eliminat in totalitate.

Desi unii considera ca acest nou model nu are niciun beneficiu si este realizat in zadar, totusi exista o explicatie pentru aparitia acestui trend. Potrivit thestir.cafemom.com, se pare ca unii barbati prefera acest nou "look" in mod deosebit, iar partenerele lor se vad nevoite sa se alinieze trendului, pentru a le face acestora pe plac.

epilarea inghinala cosmeticiana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008443 (s)