News Flash:

Nou sef la Directia Economica, la Primaria Lugoj

5 Martie 2015
875 Vizualizari | 1 Comentarii
Primarul Lugojului, Francisc Boldea,  a declarat ca noul director economic al Primariei va fi Petrica Galin, actualul sef al Biroului Buget.
“Sigur o sa cerem de la ANFP aprobarea pentru un om care lucreaza in Primarie, tot un baiat tanar, treizeci si ceva de ani, e vorba de domnul Petrica Galin. Raspundea de Buget pana acum si stie despre ce e vorba, stie tot ce se intampla in aceasta Directie. Pana atunci, speram sa nu fie sincope in activitatea Primariei”, a declarat Francisc Boldea.
Acesta conduce Biroul Buget de patru ani si are o vechime in administratia locala de 11 ani. 

petrica galin francisc boldea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CRISTI  | #494
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email crisburlacu@hotmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037109 (s)