News Flash:

Nou dosar penal pentru criminala de la metrou

24 Decembrie 2017
820 Vizualizari | 0 Comentarii
magdalena

Criminala care a socat intreaga Romanie continua sa comita comita infractiuni si in spatele gratiilor si se alege cu un nou dosar penal. Acum va fi cercetata si pentru ultraj. Reprezentantii Penitenciarului Jilava au facut o plangere la Parchet, dupa ce femeia a amenintat cu moartea si a atacat doua agente care o supravegheau.

Femeia, care pare sa aiba probleme de sanatate mintala si de stapanire a controlului, a atacat in inchisoare doua persoane, responsabile de paza sa. Fara sa fi avut un conflict anterior cu ele, Magdalena Serban se pare ca a ales sa-si verse mania asupra lor, informeaza stiripesurse.ro.

„In data de 18 decembrie 2017, persoana privata de libertate M.S, arestata preventiv pentru sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat, fara un motiv anume, a adresat injurii si amenintari cu moartea asupra a doua agente supraveghetor din zona de detinere. Conform dispazitiilor legale, s-a procedat la anuntarea conducerii unitatii, a judecatorului de supraveghere a privarii de libertate, Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov, pentru savarsirea infractiunii de ultraj. Conform articolului 257 CP, care spune ca „amenintarea savarsita prin mijloace de comunicare impotriva unui functionar public aflat in exercitarea atributiilor de serviciu se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege. Administratia locului de detentie va dispune masurile disciplinare prevazute de legislatia in vigoare." a declarat Denisa Ene, purtator de cuvant al Spitalului Penitenciar Jilava.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007024 (s)