News Flash:

Nota DIPI care-l acuza pe Traian Berbeceanu ca favoriza anumite persoane. Comisarul ii cere lui Carmen Dan numele ofiterilor care au semnat documentul

22 August 2017
878 Vizualizari | 0 Comentarii
Traian Berbeceanu1
O nota DIPI potrivit careia comisarul sef de politie Traian Berbeceanu ar fi favorizat anumite persoane in dosarele pe care le instrumenta a fost facuta publica, imediat dupa Berbeceanu cerand ministrului de Interne numele ofiterilor DIPI care au intocmit-o si o ancheta interna.
In nota apartinand Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) si datata 14.11.2013, se arata ca Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Alba Iulia, ar fi favorizat anumite persoane, in cadrul dosarelor pe care le avea in instrumentare, pentru obtinerea de avantaje materiale.
Potrivit notei intrate in posesia MEDIAFAX, Berbeceanu avea relatii cu Mihai Zerkula si Eugen Dudas, "persoane cunoscute cu preocupari in derularea unor activitati arheologice neautorizate, acestia fiind cercetati penal in dosarul «Aurul Dacic»". Ei ar fi participat frecvent la petreceri organizate la o cabana diin Muntii Retezat, detinuta de Eugen Dudas.
Totodata, in cursul anului 2011, Berbeceanu ar fi contractat un credit bancar care a fost achitat de Dorim Eugen Ioan Cupetiu, persoana din anturajul politistului. In 2012, in urma dispozitiei DIICOT Alba, Dorin Eugen Ioan Cupetiu, alaturi de Gheorghe Uscatu si Adrian Filer au fost incercarati 29 de zile pentru evaziune fiscala intr-un dosar cu un prejudiciu de 1,8 milioane de euro. Din cauza acestei masuri, Cupetiu si-a manifestat nemultumirea fata de comisarul Berbeceanu, mai reiese din document.Mediafax.ro

dipi traian berbeceanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006397 (s)