News Flash:

Noi restrictii de circulatie in centru Timisoareii

8 August 2019
883 Vizualizari | 0 Comentarii

Atentie, soferi! Se impun noi restrictii rutiere in zona centrala a orasului, acolo unde Societatea de Drumuri Municipale lucreaza deja de ceva vreme pentru largirea unor artere de circulatie. Directia de Drumuri va recomanda sa evitati strazile aflate in santier.

„Directia Generala de Drumuri, Poduri, Parcaje si Retele de utilitati a Primariei Municipiului Timisoara va intensifica, in urmatoarea perioada de vacanta, lucrarile care se efectueaza in prezent in zona centrala a orasului, astfel incat acestea sa fie finalizate pana la inceperea noului an scolar. In acest context, incepand din 8 august, de la ora 7 dimineata, pana in 9 august vor fi impuse restrictii temporare de circulatie rutiera pentru efectuarea lucrarilor necesare la drumurile municipale. In consecinta, se recomanda conducatorilor de autovehicule evitarea zonei delimitate de strada Martin Luther, Bd. I.C. Bratianu, strada Proclamatia de la Timisoara – Bd. Mihai Eminescu – Bd. Michelangelo”, anunta oficialii municipalitatii.

Va reamintim, mai multe strazi si piete din zona centrala a Timisoarei au fost restrictionate inca din luna iulie pentru soferi, pana in septembrie.

Drumarii de la SDM lucreaza in perioada 15 iulie – 9 septembrie pentru largirea carosabilului pe urmatoarele artere: Martin Luther, Hector, Bd. I.C. Bratianu, Michelangelo, str. 20 Decembrie 1989, Bd. C.D. Loga, Bd. Revolutiei, Bd. Regele Ferdinand, Bd. Regele Carol I si in pietele Iancu Huniade si I.C. Bratianu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005634 (s)