News Flash:

Noi proteste la Ambulanta Aradf

31 August 2014
699 Vizualizari | 0 Comentarii
Aproximativ 60 dintre angajatii Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) Arad au protestat vineri, din nou, cerand demisia managerului SJ Arad, dr. Roberto Schill si a directorului economic, Delia Lapusca. Actiunea s-a desfasurat in curtea unitatii, salariatii participanti la protest aflandu-se in timpul lor liber.


De asemenea, protestatarii au cerut conducerii Ministerului Sanatatii deblocarea posturilor, amenintand ca isi vor prezenta demisiile 'in bloc' daca nu le sunt satisfacute cererile.


Vineri a fost ultima zi in care Corpul de Control al Ministerului Sanatatii a desfasurat la Arad controale menite sa verifice acuzele aduse de catre angajati managerului Roberto Schill.


'Asteptam concluziile Corpului de Control al MS privind activitatea managementului unitatii. Cerem demiterea conducerii actuale a SJA Arad. De asemenea, ne adresam conducerii Ministerului Sanatatii cu solicitarea de a debloca urgent posturile, pentru a se putea face angajari. Suntem dispusi sa mergem pana la a ne da demisia 'in bloc', daca nu ne sunt satisfacute cererile', a spus, intre altele, unul dintre cei mai vechi dintre angajatii din cadrul acestui serviciu, Mircea Bencecan, lider al protestatarilor.


Acesta a precizat ca in prezent angajatii SJA Arad lucreaza multe ore peste program din cauza lipsei de personal, pentru a readuce situatia la normal fiind necesara, in opinia sa, angajarea a cel putin 40 de persoane.


In urma cu opt zile, aproape o suta dintre angajatii SJA Arad, adica mai mult de jumata

delia lapusca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 35 queries | Mysql time :0.032411 (s)