News Flash:

Noi imagini cu unul dintre atacatorii din Franta, Amedy Coulibaly, si Hayat Boumeddiene - VIDEO

21 Ianuarie 2015
1356 Vizualizari | 0 Comentarii
Noi imagini cu unul dintre autorii atacurilor de la Paris, Amedy Coulibaly, si cu sotia sa, Hayat Boumeddiene, au fost difuzate de CNN.
Imaginile suprinse de o camera de supraveghere ii arata pe Amedy Coulibaly si Hayat Boumeddiene in fata unei institutii evreiesti din Paris, in vara anului 2014.
Sursele CNN au declarat ca cei doi incercau sa verifice potentiale victime.
Amédy Coulibaly a fost omorat dupa ce a luat ostatici, dintre care a ucis patru, intr-un magazin alimentar cu specific evreiesc, la Paris. El ar fi de asemenea cel care a ucis-o prin impuscare pe o politista municipala, cu o zi inainte, in apropiere de capitala franceza.
Hayat Boumeddiene, partenera lui Coulibaly, a intrat in Siria pe 8 ianuarie, prin Turcia, a confirmat ministrul turc de Externe Mevlüt Cavusoglu.
Patru barbati retinuti in cadrul anchetei privind atentatele de la Paris din 7, 8 si 9 ianuarie au fost inculpati si incarcerati in noaptea de marti spre miercuri, a anuntat procurorul François Molins.
Trei dintre ei sunt urmariti pentru ca au cumparat din magazine de arme "material" pentru Amedy Coulibaly, ucigasul unei politiste si autorul luarii de ostatici soldate cu patru morti la un magazin cu specific evreiesc din Paris, a precizat el.

Galerie Video


sursele cnn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007624 (s)