News Flash:

Noi acuzatii incredibile in cazul medicului Lucan. "Sunt implicati Emil Boc, Gheorghe Funar si Florian Bodog!"

3 Ianuarie 2018
977 Vizualizari | 0 Comentarii
bodog

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisie de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, a facut, timp de 3 ore, mai multe declaratii miercuri la DIICOT, sustinand ca sunt implicati ministrul Florian Bodog, primarul Emil Boc sau Gheorghe Funar.
"A fost ajutat de Emil Boc. Nu facea Lukmed fara domnul Boc, care a fost operat si la stat si la privat. (...) Credeti ca exista vreo chitanta in acest sens? Boc l-a numit consilier personal pe doctorul Lucan. Vazand ce personaj malefic este Lucan, ma intreb ce l-a invatat pe domnul Boc. Am facut o sesizare sa fie anchetat domnul Boc, domnul Funar ", a declarat deputatul USR, Emanuel Ungureanu, la sediul DIICOT.

Parlamentarul USR a mai spus ca plangerile care il vizeaza pe Emil Boc si Gheorghe Funar au fost facute in urma cu ceva vreme, dar a venit miercuri la DIICOT cu mai multe completari. Intrebat daca cei doi edili stiau de ce se intampla la clinica de stat si cea privata condusa de Mihai Lucan, parlamentarul a raspuns: "vorbim de 18.000 de oameni timp de 9 ani, luati de la clinica de stat. Vorbim de un jaf cunoscut in Cluj de 20 de ani".

In primavara anului 2008, Emil Boc, presedinte PDL la acea vreme, a suferit o interventie medicala la o clinica din Cluj-Napoca, unde i-au fost sparte pietrele de la rinichi, cel care s-a ocupat de interventie fiind doctorul Mihai Lucan.
Ungureanu il acuza si pe actualul ministru al Sanatatii ca a sustinut activitatea profesorului Lucan si spune ca a dat detalii in fata procurorilor despre un anume control care a fost "imblanzit" prin intermediul actualului ministru.

"Florian Bodog, impreuna cu functionari de la Casa, au desemnat ca la un control, functionarii de la Casa de Asigurari au fost cazati la un hotel de 5 stele din Cluj. Controlul a devenit foarte moale. Domnul Bodog a intervenit ca aceia sa stea la hotelul de 5 stele. Florian Bodog are relatii vechi cu medicul Lucan, are legaturi printr-o relatie de nas", a mai spus Ungureanu.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004926 (s)