News Flash:

Nimeni nu stia asta despre iubitul Simonei Gherghe

20 Ianuarie 2015
1554 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan Sandulescu
Omul care l-a ajutat pe Traian Basescu sa ajunga presedinte intr-un moment chele al carierei lui politice a fost nimeni altul decat Razvan Sandulescu, actualul iubit al Simonei Gherghe. Razvan este unul dintre cei mai apreciati consultanti politici de la la noi, iar in campania la prezidentiale din 2004 lucra pentru PNL.
La vremea respectiva, candidatul aliantei DA era Theodor Stolojan, insa pe „ultima suta de metri”, acesta a invocat motive medicale si i-a cedat locul in cursa lui TraianBasescu. A fost momentul de neuitat in care fostul presedinte a izbucnit in lacrimi si i s-a adresat partenerului sau politic cu „Draga Stolo”. Ei bine, acel moment care a fost suficient de credibil in ochii alegatorilor incat sa-l faca pe Base sa ajunga presedinte a fost gandit de actualul iubit al Simonei Gherghe. „Cel mai greu discurs pe care l-am redactat a fost cel al lui Theodor Stolojan, in 2004, la retragerea din cursa electorala”, a declarat Razvan Sandulescu, in urma cu ceva vreme, pentru Puterea.
Se poate spune ca intr-un fel, Razvan este unul dintre oamenii care l-au facut pe Basescu presedinte fara sa-si inchipuie ca 10 ani mai tarziu acesta va deveni dusmanul de moarte al angajatorului iubitei lui.
Sa nu mai vorbim ca Razvan a lucrat si pentru Elena Udrea din postura de consultant si a criticat destul de dur USL-ul pentru guvernarea proasta pe care au avut-o in ultimii ani.

razvan sandulescu simonei gherghe theodor stolojan basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008392 (s)