News Flash:

Nimeni nu stia asta! De ce nu mai apare Connect-R in concerte

6 Martie 2017
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
connect r1
De ceva vreme, Connect-R nu a mai fost in centrul atentiei reflectoarelor si parca a intrat intr-un con de umbra. Toata s-a intrebat ce s-a intamplat cu artistul iar cantaretul nu si-a mai tinut fanii pe jar si le-a oferit explicatia atat de dorita.
Dupa ce a lansat hit-uri de succes, care se auzeau in toate cluburile din Romania si nu numai, Connect-R s-a retras din lumea mondena si a avut aparitii foarte rare. Pentru ca lumea sa nu mai insiste cu intrebari despre cariera lui, artistul a postat pe contul sau de socializare un mesaj explicit:
"Ma intreaba multa lume in ultimul timp: Connect-R, cand mai scoti ceva nou? De ce nu mai apari nicaieri?... Viata nu e un concurs de popularitate, iar eu cand voi avea ceva de spus, am sa spun! Pana atunci, pace!" a scris artistul pe Facebook, anuntand ca pana la un proiect important, el nu va mai aparea atat de des in peisajul monden.
De cand a devenit tatic, Connect-R isi petrece cea mai mare parte a timpului alaturi de sotia lui, Misha, dar mai ales cu fetita lui. Daca de fel duminica o petrecea pe drumuri in toata tara, in acest sfarsit de saptamana, artistul a ales sa se distreze cu Maya.
Pe numele lui real Stefan Relu Mihalache, artistul si-a inceput cariera la varsta de 8 ani ca dansator. De la varsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oara intr-un studio in 1997, cu ocazia inregistrarii primei sale piese, „Observ”. Pe 25 ianuarie 2014, Connect-R a devenit tata pentru prima data. Sotia lui, Misha, i-a daruit o fetita pe nume Maya.

connect-r tatic maya
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005930 (s)