News Flash:

Nicoleta Luciu isi implora tatal: «Renunta la alcool si pune familia pe primul loc!»

25 Aprilie 2014
775 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicoleta Luciu şi-a implorat tatăl să renunţe la alcool pentru a-l putea duce să-i cunoască cei patru copii. Frumoasa brunetă a mărturisit cu durere în glas că nu-şi aminteşte să-şi fi văzut tatăl zambind decat o singură dată în 30 de ani.
Nicoleta Luciu a renunţat la mască şi a acceptat să vorbească deschis despre dependenţa tatălui ei de alcool. Actriţa a spus că ar face orice pentru ca părintele ei să renunţe la acest viciu şi să-l poată duce să-i cunoască copiii.
„Renunţă la alcool, pentru că tripleţii şi Zsolt jr. vor să te cunoască, copiii mă întreabă de tine. Dacă renunţi 6 luni la alcool, promit că te iau acasă să-i cunoşti pe cei mici. O să te las să stai cu ei, să mergi cu ei în parc, să vă jucaţi, să faci parte din viaţa lor", i-a transmis Nicoleta Luciu tatălui ei.
Bruneta a spus că de cand s-a născut nu-şi aminteşte să-şi fi văzut tatăl zambind, din cauza viciului care a pus stăpanire pe bărbat de mai bine de 30 de ani. Luciu îşi roagă tatăl să pună familia pe primul plan şi să renunţe la alcool pentru nepoţii lui.
„In 30 de ani, mi-am văzut o singură dată tatăl zambind. Tata ar trebui să pună familia pe primul loc. Nu contează că eşti şomer sau că nu ai nimic, atunci cand ai familie şi trăieşti în armonie vin toate de la sine. Atunci cand ai familie, ai motive să lupţi, pentru care să te trezeşti dimineaţa", a încheiat aceasta. Click.ro

nicoleta luciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0911 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010562 (s)