News Flash:

Nicolae Robu ramane primarul Timisoarei. Rezultate provizorii oficiale: Nicolae Robu 52,67%, Florica Birsasteanu 22,65%

6 Iunie 2016
952 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21
Biroul Electoral Central a anuntat, in noaptea de duminica spre luni, rezultatele provizorii oficiale. Conform BEC, Nicolae Robu ar fi obtinut 52,67% din voturi, in timp ce contracandidatul sau, Florica Birsasteanu – PSD, ar fi obtinut 22,65%.
„Era cam clar ca o sa castig, dar iti doresti si un scor cat mai bun. Mai important decat scorul obtinut de primar este scorul obtinut de partidul primarului pentru consiliul local. Pe mine ma preocupa mult mai mult cati consilieri locali o sa aiba PNL, pentru ca am vazut ce inseamna, in primul mandat, sa nu ai majoritate in consiliul local. Inca sunt optimist, dar nu am date concrete ca sa pot face afirmatii asumate. Optimismul ma caracterizeaza si nu am motive deocamdata sa fac uz de ele, insa recunosc ca stau asa, cu sufletul la gura, in asteptarea unor date credibile privind compozitia consiliului local. Asta ma intereseaza cel mai mult”, ne-a declarat Nicolae Robu.
Ce se va intampla in continuare? Robu sustine ca nu stie inca, dar ca nu este dispus la niciun fel de compromis si ca va vedea ce e de facut.
Numaratoarea voturilor continua la Timisoara, deoarece nu au fost luate in calcul buletinele de vot de la toate sectiile din oras.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005225 (s)