News Flash:

Nicolae Robu promite benzi dedicate mijloacelor de transport in comun

17 Septembrie 2018
210 Vizualizari | 0 Comentarii

TIMISOARA. Noi promisiuni de fluidizare a traficului, la Timisoara.

Primarul Nicolae Robu anunta, inca o data, ca vrea ca mijloacele de transport in comun din Timisoara sa circule cat mai bine, iar timpii de asteptare in statii sa fie cat mai mic. Iar pentru asta trebuie dedicate benzi de circulatie autobuzelor si troleibuzelor.

Cu toate acestea, edilul nu precizeaza nici cand si nici unde ar putea fi create aceste trasee exclusive pentru mijloacelor de transport in comun, asa cum se intampla acum pe strada Cluj unde, dinspre Casa Tineretului catre Michelangelo, exista o banda pe care circula troleibuzele, taxiurile si ambulantele.

„Unde putem, vom crea benzi dedicate pentru transportul public. Nu oriunde se poate face asta, pentru ca a lua o banda de la transportul general nu e o solutie. Am sufoca traficul daca am interzice, pe anumite artere, accesul pe una din benzi pentru a o dedica transportului public. Acolo unde ecartul stradal ne permite, vom dedica o banda pentru transportul public. Atunci si predictibilitatea e la al nivel, in privinta momentului in care ajunge mijlocul de transport public in statie. Progresele sunt foarte mari, dam importanta maxima transportului public si sper ca un numar cat mai mare de timisoreni sa foloseasca transportul public”, spune primarul Nicolae Robu.

In plus, edilul spune ca, in curand, municipalitatea va veni si cu o masura de stimulare, pentru ca oamenii sa foloseasca transportul in comun si sa-si lase masinile acasa.

 


timisoara promisiuni fluidizare traficului transportul public
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0886 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011989 (s)