News Flash:

Nicolae Guta a primit rezultatele testului HIV, dupa ce s-a spus ca are SIDA

8 Octombrie 2017
1649 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae guta
Nicolae Guta a ajuns de nerecunoscut, a slabit foarte mult, iar fanii l-au suspectat ca ar avea SIDA. Inclusiv sotia lui, Cristina, s-a ingrijorat teribil, asa ca l-a trimis pe manelist sa-si faca analizele.
Artistul a fost la un medic pentru un control amanuntit, iar in cursul zilei de marti a primit rezultatele. Nicolae Guta nu are probleme de sanatate si este sanatos. Manelistul a rasfulat usurat cand a aflat verdictul.
Recent, Nicolae Guta a explicat ca a slabit din cauza faptului ca a respectat o dieta stricta impusa de sotia lui, adepta unui stil de viata sanatos.
“Am slabit 40 de kilograme in aproape doi ani. Smecheria este sa nu mananci, iar eu nu am mancat saptamani intregi, stateam doar cu fresh-uri. Invidiosii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot ii iubesc. Inainte de a slabi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, insa mai vreau sa dau jos vreo 10 kilograme, in urmatoarea luna. Ia si te gandeste logic, daca aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pamant, dar nu am”, a spus Nicolae Guta.

nicolae guta cristina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 32 queries | Mysql time :0.014152 (s)