News Flash:

Nicio zi fara proteste in Timisoara. Oamenii au iesit din nou in strada

18 Noiembrie 2014
1305 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisorenii s-au adunat din nou luni seara in Piata Victoriei, la un protest impotriva Guvernului condus de Victor Ponta si pentru sustinerea diasporei. Prima scandare a protestatarilor: “Nu va fie frica, Mickey Mouse pica!”.
Aproximativ 70 de persoane participa la startul protestului anti-Ponta, organizat luni dupa-amiaza pe reteaua de socializare Facebook. Manifestantii cer demisia Guvernului Ponta, pe care il acuza de modul dezastruos in care au fost organizate alegerile in diaspora. Protestatarii flutura steaguri tricolore si scandeaza “Ponta nu uita, esti pe lista DNA!”, “Nu va fie frica Mickey Mouse pica!”, “Demisia!” si “DNA sa vina sa va ia!”. Se mai scandeaza “Jos Ponta!” si “PSD afara, diaspora in tara!”.
Printre protestatari se numara si membri ACL Timis, cum ar fi liderul TNL Timis, Liviu Cocean, scrie tion.ro.
Protestele au fost organizate de aceeleasi persoane care au lansat apelul si la manifestarile precente, printre care si Edwin Sebastian Marc.
Unul dintre protestatari, intr un discurs tinut in cadrul manifestatiei, afirma ca “Din acest moment Guvernul Ponta este ilegitim. Sa vina femeia de serviciu, cine vrea, dar sa nu mai fie Ponta”.
Un alt protestatar, mirat de numarul mic de participanti, s-a intrebat: “Unde e Timisoara? Unde sunt cei care azi pe Facebook spuneau ca lupta, ca fac si dreg? “.
UPDATE 19:15. Protestatarii le cer timisorenilor sa iasa in strada.
Cele cateva zeci de persoane care se afla in Piata Victoriei fac apel la timisoreni sa li se alature pentru a cere demisia Guvernului Ponta pentru modul in care au fost organizate alegerile prezidentiale in diaspora. O tanara care a luat cuvantul le-a spus protestatarilor sa isi sune rudele si prietenii si sa ii cheme in piata:  “Sunati-va prietenii si rudele si cereti-le sa vina aici sa ceara demisia! Ati vazut ieri cum a fost organizat votul in strainatate. Ponta, demisia!”, le-a spus tanara protestatarilor.
Manifestantii au mai scandat: “Daca va pasa, nu stati in casa! “. Protestul continua in Piata Victoriei.
UPDATE 19:45. Manifestantii, al caror numar a ramas constant pana la aceasta ora, au plecat din Piata Victoriei in mars prin centrul orasului scandand: “Ponta, demisia!”, “Daca va pasa iesiti din casa!” si”Veniti cu noi, Ponta la gunoi!”.
UPDATE 20:30. Desi organizatorii au anuntat ca protestul se va desfasura intre orele 18-21, manifestarea a luat sfarsit mai devreme. Chiar daca numarul lor a fost mic, participantii au convenit insa sa se adune in fiecare seara in Piata Victoriei pentru a cere demisia Guvernului Ponta.

timisorenii jos ponta psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006826 (s)