News Flash:

Nicio cursa nu este anulata si nu exista intarzieri pe Aeroportul Henri Coanda

8 Ianuarie 2017
998 Vizualizari | 0 Comentarii
degivrare
48 de trenuri de calatori sunt anulate din totalul de 1.300 trenuri care circula duminica, potrivit situatiei de la ora 07.00 remisa de catre CFR Calatori.
48 de trenuri de calatori sunt anulate din totalul de 1.300 trenuri care circula duminica, potrivit situatiei de la ora 07.00 remisa de catre CFR Calatori.
Circulatia feroviara este in continuare adaptata conditiilor meteo nefavorabile pe raza a patru regionale: Bucuresti, Craiova, Galati, Constanta.
Unele curse pot inregistra intarzieri la destinatie, determinate de necesitatea atasarii locomotivelor diesel pe anumite intervale de statii din jumatatea de sud a tarii, de reducerea vitezei de circulatie sau de interventia cu pluguri.
Se intervine constant cu utilaje si echipaje feroviare, anunta compania.
Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara normal, in conditii de iarna, potrivit Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.
 
"Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara normal, in conditii de iarna. Nicio cursa nu este anulata si nu exista intarzieri pe Aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo din Romania. Pot aparea eventuale mici intarzieri la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor", potrivit unui comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti remis duminica MEDIAFAX.
Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime, iar pistele, platformele si carile de rulare a aeronavelor sunt deschise si operationale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004796 (s)