News Flash:

Nici nu-l mai recunosti pe „State de Romania” daca-l vezi pe cum arata acum. A slabit aproape 30 de kilograme! Transformarea este uriasa! Iata cum arata marele actor

24 Octombrie 2017
1483 Vizualizari | 0 Comentarii
actor

Gheorghe Visu este unul din cei mai apreciati actori din Romania, iar mare parte din popularitatea sa s-a datorat serialului „State de Romania”, acolo unde l-a interpretat pe State Potcovaru.

Implicat, de curand, in alte productii cinematografice, de o mai mare amploare, actorul Gheorghe Visu a fost nevoit sa isi schimbe drastic infatisare si, implicit sa slabeasca cateva zeci de kilograme bune, informeaza digi24.ro.

Actorul a fost prezent anul trecut la Festivalul de Film de la Sarajevo, acolo unde in aplauzele tuturor, a obtinut premiul pentru cel mai bun actor, cu rolul sau din productia „Caini”, in regia lui Bogdan Mirica.

y90

„Mă bucur enorm că Gheorghe Visu a obţinut premiul pentru cel mai bun actor la Sarajevo. Faptul că pentru rolul ăsta a slăbit 27 de kilograme a devenit de-a lungul interviurilor un fel de anecdotă – dar pentru mine, care l-am văzut cum s-a lăsat locuit de personaj de-a lungul filmărilor, e mai mult decât atât. A fost dedicat 100% şi pentru asta nu pot decât să-i fiu recunoscător”, a comentat regizorul Bogdan Mirică, despre performanta actorului.

y91

În filmul Câini, Gheorghe Visu revine pe marele ecran cu un rol impresionant. Publicația franceză Télérama îl compară cu starurile western-ului american de altădată și dă exemplul lui Walter Huston în The Treasure of the Sierra Madre.

Actorul Gheorghe Visu a dezvăluit cât a încasat pentru a intra în pielea personajului pe care l-a interpretat în serialul de mare succes „Toate pânzele sus”.

Gheorghe Visu, care anul acesta a împlinit 66 de ani, este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți actori din România.

Artistul a mărturisit câți bani a luat în urma rolului Blac Pedro pe care l-a interpretat în serialul de mare succes „Toate pânzele sus”, din anul 1975.

La acea vreme, Gheorghe Visu a încasat 10.000 de lei pentru prestația sa, o sumă fabuloasă pentru acele timpuri, potrivit stirilekanald.ro.

„Am plecat la mare cu 10. 000 de lei, banii câștigați din “Toate pânzele sus”. Pusesem banii la CEC, dar i-am scos, i-am pus într-o geantă de umăr și i-am cheltuit pe toți într-o săptămână. Îmi plăcea să merg la restaurant, mi-am cumpărat o saltea gonflabilă pentru două persoane pe care, când am plecat, am lăsat-o la gazdă, pentru că mi-a fost lene s-o car la București. Am făcut banii praf la mare pe nimicuri. La cazinou nu mă duceam… După ‘90 am intrat prima oară în cazinou. Am și jucat, dar nu mi-a plăcut, din fericire”, a declarat maestrul.


gheorghe visu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006911 (s)