News Flash:

Neymar a semnat pe cinci ani cu Paris Saint Germain si a devenit cel mai scump fotbalist din istorie. SUMA COLOSALA platita de PSG

4 August 2017
913 Vizualizari | 0 Comentarii
neymar
Fotbalistul brazilian Neymar, in varsta de 25 de ani, a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu formatia franceza Paris Saint Germain, a anuntat, joi seara, formatia din capitala Frantei, pe site-ul oficial.
Mutarea s-a realizat dupa ce PSG a platit clauza de reziliere a contractului pe care Neymar il avea cu Barcelona, in valoare de 222 de milioane de euro. Neymar va ramane la Paris pana pe 30 iunie 2022. Este cel mai scump transfer din istoria fotbalului.
"Clubul PSG este incantat sa anunte transferul lui Neymar la echipa noastra. Joi, brazilianul a semnat un contract pe cinci ani, in prezenta reprezentantilor sai si ai echipei", se arata in comunicatul emis de catre cei de la PSG, pe site-ul oficial. "Sunt extrem de fericit ca am semnat. De cand am venit in Europa, PSG a fost unul dintre cele mai competitive si ambitioase cluburi. Este cea mai mare provocare pentru mine, lucru care m-a motivat cel mai tare", a spus si Neymar dupa semnarea intelegerii, citat de site-ul oficial al parizienilor.
Sosit la Barcelona in 2013, de la Santos, Neymar a strans 186 de meciuri, 105 goluri si 80 de pase decisive in toate competitiile. Brazilianul, cotat la 100 de milioane de euro de catre site-ul de specialitate transfermarkt.com, a cucerit noua trofee cu formatia de pe Camp Nou: doua titluri, trei Cupe ale Regelui, o Supercupa a Spaniei, un trofeu al Ligii Campionilor, o Supercupa a Europei si un Campionat Mondial al cluburilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006132 (s)