News Flash:

News Flash: Motivul pentru care e bine sa ai carbune in casa Doctorii au confirmat! Reteta cu ceapa rosie care face minuni pentru glanda tiroida - Cum o aplici in folosul tau

26 Noiembrie 2017
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
ceapa rosie

Un doctor rus jura ca acest "medicament", in combinatie cu cantatul gutural, te va ajuta cu siguranta sa tratezi cea mai comuna boala a timpului nostru. Aceasta reteta vine de la Dr. Igor Kniazkina, un medic faimos din St. Petersburg, care recomanda folosirea cepei in tratamentul glandei tiroide.

Pentru ca acest remediu sa functioneze, trebuie sa respecti urmatorii pasi. Seara, inainte de culcare, ia o ceapa si tai-o in doua jumatati, astfel incat sucul sa se scurga cu usurinta din ceapa. Acum, usor-usor, folosind miscari circulare, maseaza-ti gatul in zona in care se afla glanda tiroida, folosind jumatatile de ceapa.

Apoi, fara sa iti speli gatul dupa aplicarea cepei, pune-te in pat si lasa sucul de ceapa sa actioneze peste noapte. Aceasta este o modalitate simpla, care incurajeaza complet natural functionarea glandei tiroide.
Un alt specialist, doctorul Oleg Torsunov, sfatuieste toate persoanele care au probleme cu glanda tiroida, in special pacientii cu o functie redusa a acestei glande, sa isi ajute organul bolnav facand un lucru simplu: sa cante "din gat" (Aici este implicata cea de-a cincea chakra, care se numeste Vishuddha, si este localizata la baza gatului).
El spune ca glanda tiroida si intregul sistem endocrin, in general, sunt asociate indeaproape cu emotiile umane, in special cu sentimentul de iubire.

Glanda tiroida are de suferit in cazul persoanelor care traiesc intens tot ceea ce li se intampla si actiunile rele ale altora sunt vazute de oameni in corespondenta cu un sentiment de nemultumire profunda si multe resentimente.
Emotiile negative raman "inghetate" in corp si sunt colectate de glanda tiroida, iar din acest motiv persoana incepe sa sufere. Iar specialistii spun ca emotiile trebuie puse in miscare.

Elibereaza-te singura de toate emotiile negative acumulate in tine doar prin cantat. Interpretand si cantand o melodie prin casa, vei reusi sa elimini toate emotiile negative din sistemul tau.

"Canta! Cantatul va reusi sa reduca tensiunea emotionala din glanda tiroida. Nodulii din glanda tiroida pur si simplu vor disparea. Interpreteaza cantece fericite, vesele, indiferent de problemele pe care le ai si indiferent de cum te simti", spune doctorul Torsunov, citat de yourstylishlife.com.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005101 (s)