News Flash:

Nevasta ii murise, iar cand a vrut sa-i faca ordine in lucruri a gasit O SCRISOARE ascunsa care dezvaluia un secret care i-a schimbat viata la 80 de ani: ,,Nu-mi vine sa cred ca o viata de om eu am avut…” Uite ce facuse femeia

19 Noiembrie 2017
3928 Vizualizari | 0 Comentarii
tony

Tony Tripani avea 80 de ani atunci cand sotia sa murise, dupa ce fusesera casatoriti 50 de ani, era distrus si se simtea singur. Dar dupa moartea sotiei el a gasit o scrisoare care i-a dezvaluit un secret ce a schimbat totul.
Cand sotia sa murise, Tony a inceput, cu inima franta, sa elibereze casa de lucrurile care ii apartinusera. Dar apoi, intr-o buna zi, a gasit o scrisoare ascunsa foarte adanc intr-un dulap. Tocmai descoperise ceva pentru care nu fusese pregatit: scrisoarea ii era adresata lui, dar era de la o alta femeie.
 
In momentul in care a deschis scrisoarea si a citit primele randuri, a fost cu adevarat socat. Scrisoarea era veche de 56 de ani si fusese scrisa de catre o femeie cu care Tony se intalnise cand avea in jur de 20 de ani, pe nume Shirley.
 
Shirley ii scria ca se gandea des la Tony, dar asta nu era partea socanta, la sfarsitul scrisorii el a aflat ca are un fiu cu ea, pe nume Samuel! Tony era de-a dreptul impietrit, tocmai descoperise ca de 61 de ani avusese un fiu fara sa stie, si si-a dat seama ca sotia sa ascunsese scrisoarea fiindca ea nu putea avea copii.
Iata ce a marturisit Tony pentru Fox17: ,,Nu am nici cea mai mica idee de ce nu mi-a spus sotia mea despre asta. Ea voia copii, dar nu putea avea, a tot incercat. E fiul meu, l-am avut toata viata, dar nu am stiut. Ma depaseste de ce a ascuns scrisoare”.


Dupa ce s-a mai linistit, Tony a gasit un nou sens pentru viata lui: sa-si gaseasca fiul. Zis si facut, l-a gasit pe Facebook. Jurnalistii de la Metro scriu ca reuniunea a fost emotionala, mai ales fiindca fiul sau crezuse toata viata ca tatal lui nu voia sa aiba de-a face cu el!
Aceasta poveste incredibila ne arata cum totul in viata se poate schimba intr-o clipa! La 81 de ani, viata lui Tony a capatat un nou sens, unul pe care si-l dorise mereu dar credea ca nu-l va cunoaste niciodata… 
 


tony tripani shirley
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013713 (s)