News Flash:

Netoiu si Mihai Stoica cer in instanta anularea pedepselor din dosarul transferurilor

18 August 2014
667 Vizualizari | 0 Comentarii
meme
Gheorghe Netoiu si Mihai Stoica, condamnati la trei ani si patru luni si respectiv trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, au depus la Tribunalul Bucuresti cereri de revizuire, prin care cer anularea pedepselor pe care le-au primit de la judecatorii Curtii de Apel.
In cazul lui Gheorghe Netoiu, instanta a stabilit termenul de judecare a cererii de revizuire a pedepsei in 2 septembrie, in timp ce pentru actiunea lui Mihai Stoica nu a fost stabilita deocamdata data la care va fi analizata de Tribunalul Bucuresti.

Potrivit Codului de Procedura Penala, revizuirea hotararilor judecatoresti definitive, cu privire la latura penala, poate fi ceruta in mai multe situatii. Una dintre acestea se refera la cazul in care s-au descoperit fapte sau imprejurari care nu au fost stiute la solutionarea cauzei si care dovedesc netemeinicia hotararii pronuntate in cauza. De asemenea, revizuirea poate fi solicitata atunci cand un inscris care a fost folosit ca temei al hotararii a fost declarat fals in cursul judecatii sau dupa pronuntarea hotararii, imprejurare care a influentat solutia pronuntata in cauza.
In plus, revizuirea se poate cere si daca un membru al completului de judecata, procurorul ori persoana care a efectuat acte de urmarire penala a comis o infractiune in legatura cu cauza a carei revizuire se cere, fapt ce a influentat solutia pronuntata. Mediafax.ro

gheorghe netoiu mihai stoica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1016 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017605 (s)