News Flash:

Nepotul lui Traian Basescu, judecat pentru ca a cerut un milion de euro pentru a interveni la DIICOT

26 Octombrie 2015
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Nepotul fostului presedinte Traian Basescu, Dragos Basescu, a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca a cerut un milion de euro de la un om de afaceri, promitand ca intervine la DIICOT pentru solutionarea favorabila a dosarului acestuia.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata pe Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, aflat sub control judiciar pe cautiune, pentru trafic de influenta.
In acelasi dosar a fost acuzat de complicitate la trafic de influenta omul de afaceri Ciprian Nistor, aflat in executarea unei pedepse privative de libertate in alta cauza.
Potrivit rechizitoriului, pe 13 martie 2014, Dragos Basescu, impreuna cu Nistor Ciprian, i-a cerut unui om de afaceri (denuntator in cauza) 500.000 de euro pentru o solutie de respingere a arestarii intr-o contestatie formulata de catre DIICOT in dosarul ce il privea pe acesta din urma. El a mai cerut 500.000 de euro pentru o solutie favorabila in cauza respectiva, cat si pentru ridicarea sechestrului aplicat asupra bunurilor denuntatorului. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006413 (s)