News Flash:

Nelu Ploiesteanu nu-si mai revine dupa ce si-a pierdut fiul

5 Mai 2018
933 Vizualizari | 0 Comentarii
nelu ploiesteanu 76289400

Apropiatii lui Nelu Ploiesteanu au declarat ca artistul este cu moralul la pamant. Pierderea lui Mihaita l-a afectat atat de tare pe cantaret incat acesta a imbatranit vizibil in doar cateva zile.

Nelu este complet schimbat. Cei apropiati de lautar spun ca nu il vad bine, informeaza postul de televiziune Antena Stars.

„Tuturor ne este teama pentru el. A imbatranit dintr-o data si nu arata bine deloc. El e bolnav de inima de multa vreme, ia pastile, iar ce s-a intamplat acum in familie l-a terminat.

Toti ne facem griji pentru el pentru ca nu cumva sa nu pateasca ceva. Doamne fereste. Nu se stie cand va reveni sa inceapa sa cante din nou”, au spus cativa apropiati ai artistului, potrivit „Star Matinal”, informeaza reporterii Antena Stars.

Nelu Ploiesteanu si-a pierdut recent baiatul. Avea doar 32 de ani

„Nelu nu a vrut sa vorbeasca pentru altcineva, doar pentru voi. E cumplit prin ce trece acum. Nici nu gasesc cuvintele necesare ca sa spun cata durere are in suflet.

Vezi si: Nelu Ploiesteanu, impietrit de durere dupa moartea fiului: „Nu am vazut in viata mea atata durere”

Toti sunt inmarmuriti. Nu este in stare sa scoata doua cuvinte. Trebuie sa plangi si sa taci din gura.

El mai are inca patru fete, toate sunt indurerate si cu sufletul vai de maiculita lor. A fost ideea noastra sa vina aici o ambulanta, preventiv. Joi este inmormantarea. Nu am vazut in viata mea atata durere. (…) Starea lui Mihaita s-a inrautatit de la gripa, de la un microb. Imunitatea lui era scazuta”, a spus Andrei Mihalache, varul lui Nelu Ploiesteanu.

Cornelia Catanga a vorbit, de asemenea, despre suferinta prin care trece Nelu Ploiesteanu. Vedeta a facut o dezvaluire in premiera despre sotul sau, Aurel Padureanu:

„Este o suferinta teribila sa-ti conduci copilul la groapa. Padureanu si-a pierdut un copil. Cand s-a intors din Canada copilul a disparut. Nu stim daca este mort sau viu. Dumnezeu sa-l odihneasca pe Mihaita! Noi o sa fim toti alaturi de Nelu”, a spus Cornelia Catanga.

 


nelu ploiesteanu mihaita nelu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004666 (s)