News Flash:

Nebunie pe drumul spre mare! Coloana de masini pe A2, la statia de taxare de la Fetesti. S-au produs si tamponări

3 August 2015
585 Vizualizari | 0 Comentarii
coloana spre mare
Circulatia este ingreunata pe autostrada A2, la statia de taxare de la Fetesti, unde s-a format o coloana de masini pe sensul spre Constanta, avand loc si tamponari usoare, din cauza nepastrarii unei distante intre masini, potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana.
Traficul este intens pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, luni dimineata, iar la statia de taxare de la Fetesti se circula in coloana pe banda unde se achita pe loc taxa. Politistii prezenti in zona ii informeaza pe soferi ca pot plati taxa prin SMS sau la statiile de distributie a carburantilor autorizate, insa unii dintre acestia spun ca vor sa achite cash.
"Deoarece cativa conducatori auto nu au pastrat o distanta corespunzatoare in mers sau nu au pus in functiune luminile de avarie cand incheiau coloana, s-au produs si cateva tamponari. Pentru prevenirea accidentelor, ii sfatuim pe conducatorii auto sa reduca viteza chiar inainte de a ajunge in dreptul spatiului de servicii din apropierea podului peste care DJ 308A traverseaza autostrada", se arata intr-un comunicat de presa al Centrului Infotrafic.
Coloane de masini s-au format si pe DN Centura Bucuresti, la intrarea pe Autostrada Soarelui, atat dinspre Glina, cat si dinspre Otopeni. Politistii prezenti in zona redirectioneaza periodic circulatia dinspre Bucuresti pe banda a doua a autostrazii, pentru a se putea intrarea de pe banda de accelerare si breteaua dinspre Centura Bucuresti pe banda unu.
De asemenea, s-a format o coloana de masini si pe breteaua de acces in Centura Bucuresti dinspre Constanta, pe banda de decelerare, dar si pe banda unu a Autostrazii Soarelui. Pentru a evita producerea de accidente pe A2, politistii fluidizeaza circulatia la iesirea de pe autostrada, insa acest lucru va afecta traficul rutier de pe Centura Bucuresti, in zona nodului rutier, a precizat Centrul Infotrafic.
Prin statia de taxare de la Fetesti, soferii pot trece liber pe benzile doi si trei, in ambele sensuri, daca au taxa platita in avans sau ulterior, pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii, la statiile de distributie a carburantilor autorizate (OMV Petrom, MOL, Rompetrol) sau prin SMS, la numarul 7577, numar disponibil in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone Telekom Mobile si RCS&RDS.
Autostrada A2 Bucuresti - Constanta are o capacitate medie de preluare de 2.500 de autovehicule pe ora, potrivit Centrului Infotrafic. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038402 (s)