News Flash:

NEBUNIE la inscriere la Universitatea de Medicina din Timisoara

23 Iulie 2015
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
UMF timis
Bataie mare pentru un loc la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara. La examenul de admitere, organizat miercuri la Medicina, peste 2.200 de tineri si-au incercat norocul pentru a ocupa unul dintre cele 1.424 de locuri scoase la concurs pentru anul I, dintre acestea doar 562 fiind acoperite de la buget.
Concurenta este destul de mare. Este vorba de cinci candidati pentru un loc la Facultatea de Medicina Dentara, trei pe loc la Medicina, respectiv trei pe un loc la Farmacie.
„La Universitatea de Medicina Timisoara se intra se face doar pe baza de concurs de admitere, aceasta de trei ani la toate sectiile, nu se intra doar pe baza de dosar. Sunt multi tineri din Craiova, din Targu Jiu, Mehedinti, dar si din judetele invecinate, din Hunedoara, Caras, Arad si Timis”, a declarat Andrei Motoc, purtatorul de cuvant al Universitatii de Medicina si Farmacie Timisoara.
Majoritatea concurentilor au spus ca se asteptau la un examen mai dificil, dar ca subiectele au fost mai usoare, scrie tion.ro.
„A fost destul de usor, am terminat si am iesit mai repede. Am luat 8,86 la BAC, dar aici nu conteaza media de la BAC, de aceea nu am prea invatat. La Cluj este destul de greu, nu se compara cu Timisoara”, spunea Simona din Targu Jiu, proaspat iesita din examen. Ea se afla la cea de a doua incercare la Medicina, dupa ce anul precedent nu a avut succes la Cluj.
Pentru a nu se trezi cu surprize la examen, cei de la UMF au adus la actiune chiar si o ambulanta care sa preia eventualii candidati mai usori de inger.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007124 (s)