News Flash:

Ne pregatim de santiere pe doua mari bulevarde din Timisoara

4 Decembrie 2016
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
sant
Se pregătește un șantier mare pe două bulevarde din Timișoara. Liviu Rebreanu și Iosif Bulbuca se vor umple de utilaje anul viitor sau cel târziu în 2018. Primarul Nicolae Robu își dorește ca șoferii să poată circula pe câte trei benzi pe sens.

„Vom face câte trei benzi pe sens pe Liviu Rebreanu, pentru că vom face și liniile de tramvai carosabile. În 2017 dacă reușim, începem, dacă nu reușim, cel mai târziu în 2018”, a declarat, vineri, edilul-șef.

Potrivit lui Robu, se dorește înlocuirea covorului asfaltic de pe cele două bulevarde care leagă Cartierul Șagului de zona AEM.

„Oricum rețeaua de utilități e făcută de acum șapte ani, facem reabilitare completă în sensul de răzuire și aplicare de covor asfaltic. Nu pot da acum detalii, dar varianta cu plombare pe porțiuni este una păguboasă, ea se aplică de când sunt eu primar și s-a confirmat că e politica bună, numai la ieșirea din iarnă, când apar gropi și atunci trebuie să le plombezi. În rest, noi lucrăm numai cu covor, nu o simplă plombare”, a explicat Robu.

Bulevardele Liviu Rebreanu și Iosif Bulbuca au fost modernizate în anii 2007-2008, pe vremea Administrației Ciuhandu, de către firma Confort, în baza unui contract încheiat încă din anul 2006. S-a discutat foarte mult despre reabilitarea acestor bulevarde, mai ales că era nevoie deja de reparații în perioada în care lucrările încă se aflau în garanție, însă Confort a refuzat să le facă, motivând că se află în insolvență și că nu mai are oameni pentru asta. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005723 (s)