News Flash:

Nationala de rugby a Romaniei, desemnata castigatoarea Rugby Europe Championship 2017

20 Martie 2017
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
rugby rom
Romania a fost desemnata castigatoarea Rugby Europe Championship, editia 2017, fosta Cupa Europeana a Natiunilor, in urma victoriei cu 8-7 in fata Georgiei, duminica, la Bucuresti, dupa ce forul continental, Rugby Europe, declarase initial invingatoare formatia Georgiei, se arata intr-un comunicat remis AGERPRES de Federatia Romana de Rugby.
Imediat dupa meci, oficialii Rugby Europe, for prezidat de romanul Octavian Morariu, au declarat Georgia castigatoare a competitiei, ca apoi sa revina si sa precizeze ca a fost o greseala tehnica, atribuind trofeul Romaniei.
Victoria le-a adus ''Stejarilor'' atat Cupa ''Antim Ivireanu'', trofeu care se pune in joc in intalnirile directe, cat si, datorita noului regulament al Rugby Europe, titlul de campioana europeana a editiei 2017.
''Ultimul meci dintre Romania si Georgia a decis castigatoarea Rugby Europe Championship 2017. Ca urmare a victoriei cu 8-7 a Romaniei, clasamentul pe site a fost modificat automat, incluzand o eroare tehnica ce a avut consecinte asupra situatiei de fapt — trofeul fiind inmanat Georgiei. In conformitate si respectand regulile competitiei, daca doua sau mai multe echipe au acelasi numar de puncte, cea mai bine clasata va fi echipa cu cele mai multe puncte in meciurile directe. Daca in competitie se joaca un singur meci intre echipe, echipa care castiga meciul este cea mai buna echipa. Asadar, Romania este anuntata castigatoarea REC 2017 datorita victoriei impotriva Georgiei'', a precizat Rugby Europe pe site-ul sau.
De asemenea, Rugby Europe isi cere scuze fanilor, jucatorilor si celor doua tari din cauza confuziei facute in clasament si in momentul decernarii trofeului.
Dupa meciul de duminica, disputat pe Stadionul National Arcul de Triumf din Capitala si incheiat cu victoria ''Stejarilor'', site-ul Rugby Europe indica cele doua nationale ca fiind la egalitate de puncte (19), dar cu Lelos pe prima pozitie, deci castigatoare a editiei 2017 a REC, Romaniei revenindu-i doar cupa ''Antim Ivireanu''. 

romania rugby europe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007140 (s)