News Flash:

Nastase: Se schimba echipele, apar figuri noi, lipsite de viziune

9 Ianuarie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
adrian na
Adrian Nastase a comentat moartea liderilor mondiali marcanti din ultima perioada, in locul carora ar veni figuri noi, lipsite de viziune si fara statura. 
 

''Mario Soares a fost o astfel de figura proeminenta de dinainte dar de de dupa incheierea Razboiui rece, o figura importanta a stangii  europene si portugheze. El a marcat tranzitia din tara sa la un regim democratic, parlamentar. L-am intalnit de mai multe ori si l-am admirat.

A disparut si liderul iranian Rafsanjani, la varsta de 92 de ani. Mi -l amintesc din vizita pe care am facut-o in Iran. Era o perioada dificila, marcata de vizita pe care o facuse Ceausescu in Iran, in decembrie 1989. Candva, vor fi multe lucruri de povestit. 

Incetul cu incetul, se schimba echipele care au determinat tranzitia de dupa ’89 – Mitterand, Kohl, Thatcher si  altii. In locul lor, apar figuri noi, aparent lipsite de viziune sau, in orice caz, fara aceeasi statura. Fenomenul din Europa pare sa se repete  si in Statele Unite," a scris Adrian Nastase pe blogul sau. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004945 (s)