News Flash:

N-am putut sa cred ca asa ceva se poate intampla! Patronul englez catre angajatele din Romania: „M-am saturat pana peste cap de voi, sunteti niste animale”

15 Noiembrie 2017
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
angajata

Angajatele unei fabrici de textile din Păuleşti, judeţul Prahova, au fost umilite de patronul firmei la care lucrează – englez – pentru că au îndrăznit să-şi ceară salariile la timp. Una dintre angajate a înregistrat momentul cu camera video a telefonului.

În clipul video apare și o persoană care traduce mesajele patronului englez. Într-una din intervențiile sale, aceasta le spune muncitoarelor să nu mai comenteze faptul că vor primi salariile cu întârziere, pentru că patronul nu mai este dispus să le mai asculte.

„Încercaţi să nu veniţi cu replici pentru că nu mai este dispus să le mai asculte. Aveţi două opţiuni: ori la 4.10 plecăm acasă fără salarii, ori aşteptăm până cel târziu ora 06.00, dar veţi lua salariile”, spune aceasta.

Aceste cuvinte creează rumoare în încăpere, motiv pentru care angajatele încep să-şi ceară drepturile. În momentul în care bărbatul aude vocile femeilor, acesta îşi iese pur şi simplu din minţi şi începe să le înjure în limba engleză. Printre altele le spune: „M-am săturat până peste cap de voi, sunteţi nişte animale împuţite!”.

În momentul în care bărbatul comentariile femeilor, îşi iese pur şi simplu din minţi şi începe să le înjure în limba engleză. Printre altele le spune: „M-am săturat până peste cap de voi, sunteţi nişte animale împuţite!”.

“Urmărind clipul mi s-a ridicat părul pe mână și am trecut de la furie la umilință la lacrimi. M-am simțit umilit alături de lucrătoarele de acolo. Asta e România de astăzi, asta e România prosperă a Codului Muncii, în care guverne așa-zis socialiste și așa-zis reformatoare s-au perindat pe la putere, a statului care oferă avantaje fiscale fabricilor care își relochează activitatea la noi, a hainelor fancy pe care scrie ‘fabricat în UE’, a exploatării zilnice și nemiloase a unor clase întregi de oameni. Și da, e și despre feminism și condiția femeii la locul de muncă. Priviți și ascultați cu atenție.” – a scris pe facebook Vlad, utilizatorul care a publicat filmulețul pe care îl puteți urmări mai jos:

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 43 queries | Mysql time :0.017113 (s)