News Flash:

Mutarea ambasadei in Ierusalim. De ce nu a inceput urmarirea penala impotriva Vioricai Dancila

7 Iunie 2018
931 Vizualizari | 0 Comentarii
dancila

Procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, miercuri, ca nu a fost inceputa urmarirea pentru fapte in dosarul privind plangerea depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila si este posibil ca procurorul de caz sa ceara date de la serviciul de informatii.


„A fost inregistrata (n.r. - plangerea), nu a fost inca inceputa urmarirea penala in rem, din ce stiam pana ieri dupa amiaza. Urmeaza, cu siguranta, ca procurorul sa aprecieze daca are nevoie de informatii chiar si neprelucrate, de la serviciile de informatii, avand in vedere ca o alta maniera de abordare a unui astfel de dosar nu este posibila”, a declarat Daniel Horodniceanu, in cadrul unei conferinte de presa.

Este vorba despre o plangere depusa de liderul PNL, Ludovic Orban, in care ii acuza pe Liviu Dragnea si pe premierul Viorica Dancila de „difuzarea de informatii cu caracter secret, uzurparea de functie si refuzul de informare a Presedintelui Romaniei" in cazul memorandumului privind mutarea Ambasadei Israelului.

„Am depus o sesizare la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind anumite fapte comise de Viorica Dancila si Liviu Dragnea legat de pregatirea, adoptarea si aducerea la cunostinta opiniei publice si ce s-a intamplat legat de memorandum. Am depus sesizarea in calitate de cetatean al Romaniei. Am considerat demersul o obligatie morala. Niciodata nu am acceptat sa fiu pasiv la lucrurile care afecteaza Romania. Risca sa distruga orice credibilitate a Romaniei pe plan extern. Risca sa puna in pericol interesele fundamentale ale tarii. Sesizarea ii vizeaza pe Viorica Dancila si pe Liviu Dragnea. Clanul de pigmei obisnuiti sa se joace pe malul Lacului Belina nu poate afecta interesele tarii", a spus Orban, la acel moment.


procurorul diicot daniel horodniceanu viorica dancila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007176 (s)