News Flash:

Musicalul "La La Land", favoritul caselor de pariuri la OSCAR

22 Februarie 2017
954 Vizualizari | 0 Comentarii
oscar
Musicalul romantic "La La Land", regizat de Damien Chazelle, cu Emma Stone si Ryan Gosling in rolurile principale, despre povestea de dragoste dintre un pianist si o actrita aspiranta, este favoritul premiilor Oscar din acest an, conducand in previziunile site-urilor de pariuri precum GoldDerby.com.
Filmul regizorului Damien Chazelle este nominalizat la 14 categorii, iar site-urile de pariuri prevad ca pelicula va pleca acasa cu 11 trofee, conform voturilor miilor de fani, dar si previziunilor ciriticilor, informeaza contactmusic.com.
Nominalizarile filmelor pentru cea de-a 89-a editie a Galei Premiilor Oscar a au fost anuntate marti, iar "La La Land" a obtinut un record 14 nominalizari, devansand filme precum "All About Eve" si "Titanic. Filmul "Moonlight" si thrillerul SF "Arrival" au primit amandoua cate opt nominalizari.
"La La Land" a fost nominalizat pentru cea mai buna regie, cel mai bun film, si pentru cel mai bun scenariu. Actorii din rolurile principale sunt Emma Stone si Ryan Gosling care au primit amandoi nominalizari pentru cei mai buni actori.
Casey Affleck, Andrew Garfield, Viggo Mortensen si Denzel Washington s-au alaturat lui Gosling in privinta nominalizarilor pentru cel mai bun actor.

damien chazelle oscar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008289 (s)