News Flash:

Multi functionari nu protesteaza de teama ca nu-si iau banii

12 Iulie 2016
934 Vizualizari | 0 Comentarii
greva ghiseu 1
Multi functionari din primariile din tara nu au aderat la greva din administratia locala initiata de Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA), oamenii declarand fie ca nu au fost instiintati, fie ca nu isi permit sa piarda banii pentru aceasta zi de munca.
Peste 850 de angajati ai Primariei Cluj-Napoca au intrat, marti, in greva generala de o zi, declansata de Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA), dar o parte dintre functionari, cei de la ghiseele de relatii cu cetatenii, isi desfasoara normal activitatea.
Presedintele FNSA, Valer Suciu, care este si lider al Sindicatului „Civitas” din Primaria Cluj-Napoca, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca angajatii care sunt in greva vin la serviciu si stau in birouri, fara sa lucreze, iar cetatenii nu au acces in institutii.
„Angajatii care se afla in greva vin la serviciu si stau in birouri, fara sa lucreze. Usile institutiilor publice unde are loc greva sunt inchise, cetatenii neavand acces. La nivel national au semnat pentru a intra in greva peste 35.000 de salariati din administratia public locala, iar la Primaria Cluj-Napoca sunt peste 850 de persoane”, a spus Suciu.
Potrivit acestuia, la nivelul Primariei Cluj-Napoca sunt si functionari care nu sunt membri de sindicat si care nu aderat la greva generala a FNSA, cum sunt cei de la Centrul de Informare pentru Cetateni (CIC) si Directia de Evidenta a Persoanei.
“Ei daca nu au semnat pentru greva au dreptul sa lucreze, nu avem ce sa le facem si au deschis ghiseele. Nu ne putem opune”, a spus Suciu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005791 (s)