News Flash:

Motivul real pentru care Raoul nu mai canta cu Mirabela Dauer

23 Aprilie 2017
1861 Vizualizari | 0 Comentarii
mirabela
Raoul a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu mai canta cu Mirabela Dauer, dupa multe speculatii facute pe aceasta tema. Acesta a facut marturisiri interesante, in direct la tv.
Raoul a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu mai canta cu Mirabela Dauer, iar intr-un moment de sinceritate, artistul a marturisit ca si-a dorit sa faca si altceva.
Raoul a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu mai canta cu Mirabela Dauer. Cei doi au avut o relatie speciala
 
„Eu nu am dorit sa nu mai cantam sau sa nu mai colaboram. Am dorit sa adaug portofoliului meu si altceva. Probabil au deranjat anumite aspecte. Melodiile pe care le cantam in duet initial au aparut in albumele mele. Mirabela asculta ce fac. A zis: eu cred ca melodia asta ar da bine in duet.  Eu consider ca dupa 6 albume muzica text, puteam sa mai scriu inca doua. Imi reprosez ca nu am insuflat destul de multa incredere. Eu nu am reusit sa dau randament in aceasta colaborare. Am vrut o pauza si pauza aia s-a transformat intr-un definitiva. Eu m-am aglomerat cu foarte multe proiecte. Atunci cand scrii muzica nu e ca atunci cand ai face prajituri. N-am mai fost bun in niciuna din partile alea. Mirabela nu a stat dupa mine si bine a facut. Ea este si era Mirabela si inainte de Raoul. Dupa ce nu i-am mai scriu eu, sunt convins ca nu i-a fost foarte usor. Chiar nu am sa imi reprosez nimic”, a declarat Raoul.

raoul adevaratul motiv canta mirabela dauer marturisiri mirabela dauer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005707 (s)