News Flash:

Motivul real pentru care Elena Merisoreanu a fotografiat-o in sicriu pe Ileana Ciuculete

22 Martie 2017
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
elena merisoreanu
Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu a indignat multa lume atunci cand i-a facut o poza Ileanei Ciuculete in cosciug, iar gestul ei a fost urmat de un preot si blamat de Biserica. Cantareata a explicat acum ce a determinat-o sa procedeze in acest mod!
 
Elena Merisoreanu a spus ca a fotografiat-o pe Ileana Ciuculete in sicriu ca sa-i trimita poza unei prietene de peste hotare.
"Dragii mei, sa stiti ca eu am fost in fiecare zi la priveghi si am stat mereu langa ea. Si sa stiti ca nu a existat om care sa nu o fotografieze. (...) In momentul in care a venit, mi-a sunat telefonul si am iesit pe usa bisericii. M-a sunat doamna Lucretia din Irlanda si mi-a spus: «Doamna Merisoreanu, va rog din suflet sa-mi trimiteti o poza cu Ileana». Acum doi ani – puteti sa-l intrebati pe Cornel, sotul ei, ea trebuia sa vina la noi, sa cante de Revelion, dar nu a mai venit, nu stiu ce s-a intamplat – si atunci eu am facut o poza. Nu am facut poza inainte sa intreb pe parintele care era acolo, care a stat de la ora 16 cu noi. Si i-am spus: «Parinte, pot sa fac o poza sa o trimit?», eu nu am postat-o pe nicio retea de socializare. Eu i-am trimis acea poza doamnei respective. Nu cred ca la el a fost o nenorocire. Pe langa faptul ca preotul Cristian Pomohaci are un mare har, e un om extraordinar. E pacat sa terfelim numele lui pentru chestia asta.", a declarat Elena Merisoreanu intr-o emisiune TV.

Sursa: cancan.ro

elena merisoreanu ileana ciuculete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004771 (s)