News Flash:

Motivul pentru care Mutu si Sandra Bachici au amanat cununia civila

9 Decembrie 2016
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
mutu si sandra
Adrian Mutu si Sandra Bachici programasera cununia civila la sfarsitul acestei saptamani, insa acest lucru nu se va mai intampla. Si asta pentru ca redactarea actului prin care este recunoscuta hotararea de divort dintre fostul fotbalist si Consuelo nu este inca gata.  
”A durat putin mai mult decat preconizasem noi redactarea sentintei judecatoresti, cea de recunoastere a divortului pe teritoriul Romaniei, (dintre Mutu si Consuelo-n.r.) iar de la comunicarea ei scrisa, care a avut loc chiar azi, trebuie sa mai asteptam inca 30 de zile pentru ca asa e procedura. Am stat si ne-am gandit si credem ca cel mai potrivit moment pentru cununie e 14 februarie, de Valentine’s Day, cand de fapt si aniversam 2 ani de relatie si cu ocazia asta dam un plus de insemnatate zilei, sarbatorind mai multe evenimente. Adevarul e ca suntem nerabdatori sa devenim sot si sotie”, a declarat Sandra Bachici pentru revista VIVA. Ea a mai spus ca petrecerea va fi intr-un cadru restrans. Logodnica ”Briliantului” a mai precizat ca in vara va imbraca rochia de mireasa.
Adrian Mutu si Sandra Bachici s-au logodit pe 1 ianuarie, in Cuba, iar alaturi de ei au mai fost doi prieteni. ”Briliantul” i-a facut o surpriza inedita iubitei sale, care isi sarbatorea ziua de nastere chiar in prima zi a anului. Evenimentul a avut loc pe o plaja, acolo unde Sandra a fost dusa de fotbalist pentru a cina. In  2001, Adrian Mutu s-a casatorit cu Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divortat in 2003. Apoi, in 2005, atacantul s-a insurat pentru a doua oara, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Au doi copii impreuna, Adriana, nascuta in 2006, si Maya Vega, venita pe lume in 2008. Mutu a divortat de Consuelo in urma cu doi ani.

adrian mutu sandra bachici divort mireasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006358 (s)