News Flash:

Motivul pentru care ducesa Kate poarta mereu o geanta plic. De fiecare data o tine cu ambele maine in dreptul abdomenului

18 Iulie 2018
685 Vizualizari | 0 Comentarii
duxcesa

Kate Middleton este foarte rar vazuta fara un clutch sau o geanta plic la evenimentele oficiale. Motivul pentru care aceasta alege doar acest tip de geanta nu este doar unul legat de stil.

De obicei, ducesa de Cambridge tine clutchul cu ambele maini si il plaseaza in zona abdomenului.
Conform DailyMail, Myka Meier,
fondatorul Beaumont Etiquette spune ca Ducesa alege sa poarte un clutch cand ia parte la evenimente la care strangerea de maini nu ar fi una potrivita.
Alt expert in eticheta, William Hanson sugereaza faptul ca sotia printului William foloseste geanta plic ca pe un scut. “Ducesa de Cambridge prefera sa nu dea mana cu anumite persoane, dar exista si alte feluri de a evita acest lucru.”

Protocolul spune persoanele ce fac parte din familia regala intind primele mana cand doresc sa salute pe cineva, niciodata invers.

Ducele de Edinburgh, sotului reginei Elisabeta evita sa dea mana cu alti oameni, tinand mainile la spate. Desi, tehnic nu este o pozitie corecta din punct de vedere social, este acceptata din cauza pozitiei ierarhice.

Fostul majordom al Printesei Diana, Grant Harrold crede ca folosirea clutch-ului de catre Kate Middleton arata ca aceasta isi doreste o postura eleganta, deoarece Kate a mai fost vazuta fara geanta plic si in alte situatii si a folosit aceeasi pozitie, cu mainile in fata abdomenului. Aceasta pozitie este populara printre oamenii importanti, increzatori cum ar fi presedintii de stat sau ministrii.
Indiferent de adevaratul motiv al purtarii acestui clutch de catre Kate Middleton, aceasta a reusit sa lanseze un nou trend printre membrii casei regale si nu numai.


kate middleton
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006564 (s)