News Flash:

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, respinsa de plenul Camerei Deputatilor

11 Octombrie 2017
901 Vizualizari | 0 Comentarii
bodog
Plenul Camerei Deputatilor a respins, miercuri, cu 149 de voturi „impotriva” si 94 de voturi „pentru”, motiunea simpla depusa de opozitie impotriva ministrului Sanatatii, Florian Bodog, si intitulata "PSD dauneaza grav sanatatii".
Opozitia a cerut, marti, demisia ministrului Sanatatii, Florian Bodog, la dezbaterea motiunii simple indreptata de PNL impotriva acestuia, cerandu-i sa dea explicatii pentru acuzatiile de plagiat si sa opreasca “dricul” pe care il conduce, in timp ce UDMR a anuntat ca se va abtine.
Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, i-a cerut ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa dea explicatii in Parlament cu privire la acuzatiile de plagiat, afirmand ca acesta ar trebui sa se afle pe lista membrilor Guvernului care vor fi remaniati.
“PNL va cere demisia domnule ministru al Sanatatii si, in acelasi timp, va solicitam expres ca prima dumneavoastra explicatie de la aceasta tribuna sa fie referitoare la acuzatiile de plagiat. Nu puteti pleca din Parlamentul Romaniei pana nu explicati daca ati plagiat sau nu ati plagiat in lucrarea dumneavoastra de doctorat. Nu mai aveti niciun fel de autoritate in domeniul pe care il conduceti, sunt copii care au murit cu zile in Romania si dumneavoastra nu aveti vocatia raspunderii. Nimeni nu raspunde pentru faradelegile din sanatate si credem ca pe lista de remaniere a premierului Tudose, in cazul in care nu demisionati, ar trebui sa va aflati, domnule ministru al Sanatatii, cu prioritate", a declarat liderul deputatilor PNL Raluca Turcan, in plen, la dezbaterea motiunii simple pe Sanatate. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006392 (s)