News Flash:

MORI DE RAS! Anuntul afisat pe OLX al unui detinator de Dacie! A devenit VIRAL!

21 Februarie 2017
1559 Vizualizari | 0 Comentarii
vand dacie
Vind urgent Dacie 1310 Brek pentru ca plec din tara definitiv si nu mai am ce sa fac cu Masina aici in Romania pe vedeti ca plec din Romania am rezolvat cu judecata cu fosta sotie si acum pot pleca cu fetele mele amandoua din Romania definitiv 28 Februarie 2017, grabitiva timpul este in scurt si nu va mai intalniti cu aceasta ocazie , daca nu o vind o las lu fratele meu Viorele sa o vanda sau sa faca ce vrea fratele meu cu masina daca va vrea sa o vanda sau nu el va decide dupa 28 Februarie , deocamdata eu decid ca masina este pe numele meu .
Va rog frumos sa cititi tot ce am scris . Vind masina pentru Rabla sau pentru a circula cu masina o dau cu tot cu acte , talon cu cartea masini cu toate actele masini , culoare 18 gri metalizat , anul fabricatiei 1998 , are ITP valabil pana pe data 23.06. 2018 , iar asigurare a expirat in Decembrie . O dau cu toate actele talon , cartea masini , vreu sa scot masina de la impozit de la primarie si sa nu mai figurez cu masina la impozit la Primarie, ii las numerele si talon masini ca sa poata circula cu aceste numere dar nu mai vreau sa platesc eu impozitul la masina la primarie sa plateasca cine o cumpara . Masina merge foarte bine motorul a fost schimbat de curand este de Dacie Renou luat de pe alta masina Dacie 1300 am copie dupa Cartea masini unde este seria motorului de la propietarul motorului de Dacie , uleiul schimbat , filtru de ulei si de benzina, antigelul , nu bate merge foarte foarte bine ceas am investit in motorul masini 700 Lei . O vind numai pentru cei care vor sa circule cu masina sau pentru programul Rabla .
Cine vrea sa mai circule cu masina poate sa circule cu masina dar vreau sa o radiezi de pe numele meu si sa fie scrisa pe numele viitorului proiectare , consumul de Benzina 6 Litri la 100 km , cutia de viteze este cu 5 trepte , instalatia este foarte buna . Am 3 genti cu cauciucuri de iarna foarte putin uzate si 2 genti cu cauciucuri de vara putin uzate . Pretul masini este de 450 € Euro sau 2,000 Lei pretul fix mai jos nu las pentru ca stiu ce am bagat in motorul masini 700 Lei sa nu sunteti daca vreti la un pret mai mic ca nu o dau o dezmembrez si o vand piesa cu piesa si tot iau mai mult pe masina . Mai aveti foarte putin dupa ce termin judecata cu fosta sotie pentru custodia copiilor mei ca sa pot pleca cu fetele mele amandoua din Romania definitiv si dupa 28 Februarie ii fac actele pe Numele fratelui meu Viorele Masina Dacia 1310 Brek sa o duca masina la Rabla si sa isi ia alta masina noua . Rog seriozitate si nu raspund la numar privat. Numele meu este Marin Daniel ( Dan a lu Savu ) sint din Comuna Hotarele, Sat Hotarele ( Scarisoara ), Satr. Lamiilor, Nr. 3, Judetul Giurgiu Telefon : 761 – arata telefon – .
Cei care sunt interesati de ce va abtineti pentru ca masina merge foarte bine motorul este schimbat de curand este luat de pe alta Dacie si momentul este frantuzesc am si copie dupa Cartea de masina de unde am cumparat acest motor unde este trecuta seria motorului . Daca credeti ca am sa mai las la pret va inselati nu am sa las la pret sar putea sa mai creasca cit de curand pentru ca eu am bagat 700 Lei in masina . Masina este cea din poza cum o vedeti asa este , motor toarce foarte frumos , sunt al 2 proprietar , masina este tinuta in garaj la adapost nu in ploaie sau zapada cum sunt tinute alte masini .

rabla
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007272 (s)