News Flash:

Morgan Freeman, acuzat de hartuire sexuala. Rectia actorului

25 Mai 2018
911 Vizualizari | 0 Comentarii
Morgan Freeman

Opt femei il acuza pe actorul Morgan Freeman de hartuire sexuala si verbala, noteaza The Guardian.
Potrivit CNN, Morgan Freeman le-ar fi supus pe respectivele femei hartuirii sexuale si verbale pe platourile de filmare, dar si la compania sa de productie Revelations Entertainment. Acestea sustin ca actorul facea adesea remarci nepotrivite legate de felul in care aratau.

Una dintre femei sustine ca in vara anului 2015, cand a lucrat ca asistent de productie pe platoul de filmare al comediei Going in Style, a experimentat luni intregi de hartuire din partea lui Morgan Freeman, acuzand ca actorul a atins-o fara permisiunea ei si a comentat adesea cu privire la felul in care arata si cum se imbraca.

Aceasta povesteste: Freeman "tot incerca sa-mi ridice fusta si m-a intrebat daca port lejerie intima". Alan Arkin, co-star al filmului, i-ar fi cerut lui Freeman sa inceteze. "Morgan s-a speriat si nu a mai stiut ce sa spuna", isi aminteste aceasta, care a dorit sa ramana anonima.


In urma acuzatiilor, Morgan Freeman a spus intr-o declaratie de presa: "Oricine ma cunoaste sau a lucrat cu mine stie ca nu sunt o persoana care ar jigni intentionat sau care ar face pe cineva sa se simta incomod. Imi cer scuze fata de oricine s-a simtit nerespectat sau incomod - nu a fost niciodata intentia mea."

Morgan Freeman este cel mai recent nume din industria de divertisment acuzat de comportament inadecvat, in urma scandalului Weinstein.

Producatorul de film american Harvey Weinstein, anchetat pentru abuzuri sexuale de catre autoritatile federale din New York, se va preda vineri Politiei, afirma surse apropiate anchetei citate de site-ul postului CNN.

Peste o suta de femei, printre care actrite precum Rose McGowan si Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hartuire sexuala, viol sau agresiune, in urma aparitiei, la inceputul lunii octombrie 2017, a unui articol in The New York Times in care erau oferite detalii cu privire la mai multe plangeri pe numele producatorului de film. Weinstein, in varsta de 66 de ani, a negat acuzatiile, dar este subiectul mai multor anchete ale politiilor din New York, Los Angeles si Londra.

Politia din New York a deschis o ancheta dupa ce actritele Lucia Evans si Paz de la Huerta l-au acuzat pe Weinstein de viol.


morgan freeman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006367 (s)