News Flash:

Monica Gabor, intalnire surpriza cu Paris Hilton

28 Iunie 2017
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Paris Hilton si Monica Gabor
Monica Gabor a avut parte de o intalnire care a facut-o foarte fericita, cu Paris Hilton! Iubita lui Mr. Pink a publicat pe contul ei de Facebook imagini de la intalnirea cu Paris Hilton si a scris pe aceeasi retea de socializare ce impresie i-a lasat mostenitoarea imperiului hotelier.

"Cu Paris Hilton, a great person inside & out (n.r.- o persoana grozava atat pe dinauntru, cat si pe dinafara). Este foarte modesta", a scris Monica Gabor pe contul ei de Facebook.


Imaginile cu Paris Hilton si Monica Gabor au adunat sute de like-uri pe Facebook.


Paris Hilton formeaza un cuplu de la inceputul acestui an cu actorul si modelul Chris Zylka. 
"Cel mai frumos sentiment este atunci cand cineva te priveste ca si cum ai fi magic. Traieste. Iubeste. Straluceste. Inapoi in La La Land impreuna cu iubitul meu", scria Paris Hilton la inceputul relatiei cu Chris Zylka.


Dupa divortul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a mutat in SUA si, in prezent, are o relatie cu Mr. Pink. Vedeta a dezvaluit ca isi doreste sa aiba copii si cu actualul iubit.


"Ne dorim copii, la un moment dat. Vorbim despre asta destul de des, dar inca nu suntem hotarati cum si prin ce metoda, pentru ca ne gandim sa avem gemeni. Dar inca nu ne-am hotarat. Stim doar ca vrem sa ramanem impreuna pentru totdeauna, insa sa ai copil in America, unde nu ai familia cu tine, unde nu ai sustinere emotionala, mi se pare mult mai greu. Eu, cand am ramas insarcinata cu fetita mea, am avut tot sprijinul din partea familiei, mama a venit sa stea cu ea", a spus Monica Gabor.

monica gabor paris hilton facebook paris monica gabor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005208 (s)