News Flash:

Momente triste pentru Teo Trandafir

9 Septembrie 2016
2766 Vizualizari | 0 Comentarii
teo plange0
Intr-un interviu acordat revistei "Ciao", intragita prezentatoare TV a vorbit despre una din cele mai mari temeri ale sale. Teo Trandafir este ingrozita la ideea ca s-ar putea ingrasa din nou.

"Frica de foame m-a transformat intr-un animalut bizar si aveam tot felul de napolitanute, biscuitei. Eu acum mananc bucati de mancare. Daca imi pui in fata o friptura, nu inteleg, dar daca mi-o tai bucatele, ma tentezi. Daca frigiderul e plin complet, inchid si plec, daca e gol, stiu sa caut in el. Frica de foame nu se compara cu nimic.
Prima oara am luat 25 de kilograme din ianuarie pana in martie si pana in septembrie vreo 50 de kilograme. Am ajuns de la 50 si ceva de kilograme la 140 de kilograme in 9 luni. Pentru mine a fost ceva incredibil, o trauma sinistra. In primul rand nu intelegeam cum sa mi se intample asta mie (...) Cand te ingrasi, ai transformari la nivelul pielii, parului, eu cred ca iti creste capul si ti se rareste parul pentru ca ai piele multa pe tine.

Atunci, la 21 de ani, mi-am facut analize, tiroide, de toate, si doctorul mi-a spus ca nu sunt in halul asta de dereglata, incat sa ma fac atat, ca nu stie ce ar putea sa fie. Am zis ca nu am ce face, ca, daca asa trebuie sa traiesc, asa voi trai.

Nu ma recunosc in oglinda si in fotografiile de acum! Sunt obsedata, obsedata sa nu ma ingras la loc. Daca o sa ma ingras, ma operez inca o data", a spus Teo pentru sursa citata. 

teo trandafir frica foame frigiderul trauma sinistra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007382 (s)