News Flash:

Momente de panica la Festivalul Mamaia Copiilor, dupa ce scena pe care se aflau zeci de persoane a cedat. Autoritatile locale dau vina pe organizatori

17 Iulie 2018
786 Vizualizari | 0 Comentarii
mamaia

Au fost momente de panica la festivitatea de premiere a Festivalului Mamaia Copiilor, dupa ce scena pe care a fost organizata manifestarea a cedat, in tipetele speriate ale copiilor si parintilor. Nimeni nu a fost ranit, iar autoritatile locale dau vina pe organizatori.
Incidentul s-a petrecut sambata seara, chiar in timpul Galei de Premiere cand erau anuntati castigatorii Festivalului Mamaia Copiilor 2018. La un moment dat, scena s-a lasat brusc, suficient pentru ca cei cateva zeci de copii stransi acolo, dar si parintii ce asistau in public, sa se sperie. Copiii au parasit scena, fara ca nimeni sa fie ranit.

Primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca nu municipalitatea s-a ocupat de organizarea festivalului, deci nu poate fi trasa la raspundere, chiar daca scena ii apartine.

Fagadau a precizat insa ca incidentul s-a produs pe o „avanscena”, realizata de catre organizatori.
„Primaria municipiului Constanta are calitate de finantator. Am lansat un concurs de proiecte, iar Asociatia Culturala Mamaia Copiilor a castigat acest proiect si s-a ocupat de la cap la coada de organizarea evenimentului. Municipalitatea, pe langa suma de bani, a pus la dispozitie si infrastructura culturala, adica scena si piateta Cazinoului. Dar incidentul vizeaza o avanscena, nu scena. O butaforie realizata de organizatori. Am inteles ca acea suprastructura a cedat si s-a lasat aproximativ 20 de centimetri. Scena e la locul ei, e realizata cu fonduri structurale”, a declarat primarul Constantei.

Cu toate acestea, el precizeaza ca s-a inceput o ancheta interna.

„Urmare a incidentului, am inceput o ancheta interna pentru a afla ce s-a intamplat acolo. Finantam asemenea evenimente de buna credinta si nu ne dorim evenimente de acest gen. Daca identificam un vinovat masurile vor fi severe”, a mai declarat Decebal Fagadau.

Etapa finala a Festivalului National de Creatie si Interpretare Mamaia Copiilor a avut loc saptamana trecuta, intre 10 si 14 iulie, pe scenele din Piatetele Cazino si Perla, din statiunea Mamaia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004645 (s)