News Flash:

Moment emotionant: Un pilot si aleasa inimii sale si-au unit destinele intr-un avion, la Iasi

11 Iunie 2018
1240 Vizualizari | 7 Comentarii
Casatorie avion 1

Aeroportul International Iasi a gazduit astazi, in premiera, un eveniment cu totul special. Unul dintre pilotii Blue AirValentin Stirbat, s-a casatorit cu o ieseanca, iar cel mai important moment din viata lor a dorit sa il petreaca pe platforma aeroportului, intr-o aeronava a companiei Blue Air. 

Pilotul este si el iesean, avand o experienta in aviatie de 6 ani. Cununia celor doi tineri a fost oficiata la bordul aeronavei, de catre comandantul Liviu Dima, angajat in cadrul aceleasi companii, aflat la prima experienta de acest gen. Invitatii au fost primiti de echipajul Blue Air, si au urcat in aeronava, iar intreaga ceremonie a fost surprinsa in imagini si de Aeroportul Iasi, care a raspuns cu bucurie solicitarii tinerilor, oferind tot sprijinul pentru realizarea evenimentului de astazi.

„Valentin a visat ca acest moment sa il gaseasca exact in locul in care se dedica pasiunii pentru zbor, iar echipa Aeroportului Iasi a fost incantata sa ii indeplineasca aceasta dorinta. Bucuria noastra a fost dublata de faptul ca am reusit sa sustinem pentru prima data un astfel de eveniment, deschizand portile pentru toti invitatii. Ne-am bucurat alaturi de familiile si prietenii celor doi tineri, dar si de echipajul Blue Air care ne-a primit la bordul aeronavei. Prin evenimentul de astazi, aratam ca Aeroportul nu este un doar spatiu destinat calatoriilor, ci si un loc inedit pentru evenimente ce surprind si incanta deopotriva. Suntem mereu deschisi la initiative si momente care aduc bucurie in vietile oamenilor si ale comunitatii noastre, in general. Celor doi tineri care s-au casatorit astazi le dorim multa fericire!”, a spus Catalin Bulgariu, Director General Aeroportul International Iasi. 

Galerie Foto

61965702
blue air valentin stirbat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (7)

buy chloroquine online  | #51038
chloroquine amazon resochin used to treat malaria chloro
plaquenil 200 mg  | #51042
erectile curve plaquenil sleep help with erectile dysfunction naturally
hydroxychloroquine coupon  | #51150
can hydroxychloroquine get you high hydroxyquine hydroxychloroquine and chloroquine side effects
tadalafil tablets  | #51169
tadalafila 20mg tadalafil tablets elevex 20 mg
cialis with dapoxetine overnight to  | #52022
cialis tablets  | #52091
waegln  | #52400
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008119 (s)