News Flash:

MODIFICARI in Codul Fiscal anuntate de catre ministrul Muncii

1 Iulie 2017
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu 9cxh4enzwu
Ministrul Muncii si Justitiei SocialeLia-Olguta Vasilescu, a anuntat vineri ca, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern, se afla o solicitare de modificare a unui articol din Codul fiscal, pentru a putea fi pregatita aplicarea legii salarizarii.


"Avem mai multe puncte pe ordinea de zi. (...) Este si o solicitare din partea noastra pentru a putea pregati aplicarea legii salarizarii, precum si reducerea impozitului pe venit si a cotelor contributiilor de asigurari sociale. Va solicitam deci modificarea unui articol din Codul fiscal cu precizarea ca nu este vorba de cresteri de taxe sau impozite ori de introducerea altora noi", i-a spus Lia Olguta Vasilescu premierului Mihai Tudose, la inceputul sedintei de Guvern.
Potrivit acesteia, modificarea vizeaza reducerea unui termen, de la sase la trei luni, de intrare in vigoare a modificarilor Codului fiscal.


"Este vorba de reducerea unui termen, de la sase la trei luni, de intrare in vigoare a modificarilor Codului fiscal, pentru ca legea salarizarii ar fi trebuit sa apara la pachet cu Codul fiscal si, pentru a recupera aceasta intarziere, ca sa putem sa aplicam legea salarizarii, este necesara modificarea articolului 4", a mai afirmat ministrul Muncii.

Sursa: agerpres.ro

ministrul muncii justitiei sociale lia olguta vasilescu guvern
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005354 (s)