News Flash:

Modificare importanta in traficul din Timisoara! Toti soferii sunt vizati

30 Mai 2017
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara 36
Decizia de a pune semafoarele pe intermitent la intersectia de la Punctele Cardinale nu a fost una prea buna, sustine primarul Nicolae Robu. O dovedesc accidentele din ultima perioada, care i-au determinat pe cei din primarie sa reporneasca semafoarele.
Incepand de marti, cel mai probabil, semafoarele de la Punctele Cardinale vor functiona din nou, asa ca soferii vor circula dupa reguli clare. Pana acum s-au produs mai multe accidente, pentru ca unii conducatori auto nu dadeau prioritate de trecere, iar cei care erau deja in sens circulau cu viteza si nu mai puteau evita impactul, scrie tion.ro.
„Se va face semaforizare. Culmea este ca i-am dat telefon lui Chis Culita sambata, inainte de primul accident. Am trecut prin zona si i-am spus ca vad ca oamenii au dificultati, nu toti sunt buni soferi, unii nu au condus in orase cu trafic complicat, e o bajbaiala in zona, securitatea este mai presus si decat fluenta. I-am cerut sa repuna semafoarele in functiune. Se pun semafoarele in functiune, tinand seama ca pe Popa Sapca este inchisa circulatia, ca sa nu se dea timpi fara sens pentru masinile care ar veni de pe Popa Sapca. Probabil ca de maine (n.r. marti) vor functiona”, ne-a declarat primarul Nicolae Robu.

punctele cardinale nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005829 (s)